Har du behov for en elektriker på Jevnaker. Vi utfører elektroinstallasjoner i næringsbygg, industri og privatboliger.

Jevnaker Elektriske er en elektroentreprenør som holder til i Jevnaker og omegn. Som din lokale elektriker på Jevnaker kan vi hjelpe deg med å finne optimale løsninger for ditt elektriske anlegg, enten du skal pusse opp, installere smarthus eller foreta en sjekk av det eksisterende anlegget.

El-sjekk

Nesten halvparten av branntilfellene i norske boliger er på en eller annen måte knyttet til elektrisitet. Vanlige årsaker er feil bruk eller feil på apparater og feil på det elektriske anlegget. For å forebygge brann er det viktig at du sørger for at det elektriske anlegget blir sjekket jevnlig. Få din lokale elektriker på Jevnaker til å utføre en el-sjekk, slik at du og familien kan sove trygt uten bekymringer.

En el-sjekk innebærer at en elektriker går gjennom boligen din og skriver en tilstandsrapport. Her blir eventuelle feil og mangler avdekket og påpekt. En grundig sjekk av det elektriske anlegget kan derfor være en billig forsikring mot alvorlige hendelser og i verste fall tap av liv.

Smarthusløsninger

Som din lokale elektriker på Jevnaker kan vi installere smarthusløsninger i ditt. Med en smarthusløsning kan du få en helhetlig løsning på intelligente funksjoner som lys, lyd varme, alarmer og solblendere. Våre installatører kan montere ulike løsninger for ditt hjem:

xComfort

xComfort er en trådløs installasjonsmetode for det elektriske anlegget i huset, noe som gir huset smartere funksjoner, større sikkerhet og økt komfort for deg som beboer. Med xComfort får du ikke bare funksjonelle muligheter, men systemet kan også redusere driftskostnader gjennom blant annet mindre strømforbruk og lyspærer som varer lengre. Hoveddelen av xComfort-installasjonen er usynlig, resten kan tilpasses din stil og ditt interiør. Kontakt din elektriker på Jevnaker for mer informasjon.

Funkbus

Også Funkbus er et trådløst kommunikasjons- og styringssystem. Dersom du vil unngå å trekke nye ledninger eller ønsker økt komfort i hjemmet, er Funkbus et godt valg for deg. Etter at våre installatører har installert systemet, kan du enkelt styre boligen via fjernstyring, for eksempel mobil eller nettbrett. Signalet går til og med gjennom veggen.

KNX

Vår elektriker på Jevnaker er også autorisert for å installere smarthusløsning for KNX. Med KNX kan du styre alle funksjoner fra alle plasser i en bygning, også gjennom smarttelefon, nettbrett, PC og internett. Systemet kan konfigureres slik at alle funksjoner utføres fra en bryter. Med sentrale brytere kan man for eksempel kjøre opp alle persienner samtidig, aktivere konstant lysstyring og aktivere forskjellig temperatur i hvert rom.

Vi er en elektriker på Jevnaker med solid erfaring innen montering av smarthusløsninger. Kontakt oss gjerne dersom du lurer på hvordan vi hjelpe deg å få økt komfort i hverdagen.

Sjekk av sikringsskap

Sikringsskapet er hjertet i husets elektriske installasjon. Herfra skal de elektriske installasjonene styres og overvåkes på en trygg og sikker måte. I dag er automatsikringer standard utstyr i sikringsskap. Disse er enkle å bruke, du bare “knipser” dem på. Dermed trenger du ikke bekymre deg for å åpne døren til sikringsskapet, frykte berøringsskade, være usikker på hvilken sikring som er gått eller tenke på reservelager av sikringer.

Støt er ubehagelig, men kan også være farlig. Ofte skyldes dette at en jordfeil har oppstått. En jordfeilbryter på strømkursene gir beskyttelse mot elektrisk støt og brann og gjør det enkelt å oppdage hvor feilen er. Nye forskrifter krever at alle boliger er utstyrt med jordfeilbrytere og overspenningsvern. Det er huseier selv som er ansvarlig for at sikringsskapet er i forskriftsmessig stand. Kontakt din lokale elektriker på Jevnaker for å sjekke at ditt sikringsskap er i forskriftsmessig stand.

Vår elektriker på Jevnaker utfører oppdrag på Jevnaker, Hadeland, Ringerike og Oslo. Kontakt oss i dag dersom du trenger elektrisk ekspertise.