Trenger du en elektriker i Oppland? Jevnaker Elektriske utfører alt av tradisjonell elektroinstallasjon for private og bedrifter.

Vi er et elektrikerfirma som holder til på Jevnaker, i nærheten av Oppland.

Alle elektrikere som jobber i Jevnaker Elektriske er faglærte. Det vil si at de har formell fagutdanning i henhold til lov om fagopplæring i arbeidslivet og er kvalifiserte til å selvstendig installere og reparere elektriske anlegg og elektrisk utstyr.

Ditt ansvar

Du er kanskje ikke klar over det, men det er faktisk ditt ansvar som boligeier at det elektriske anlegget hjemme hos deg er i orden. Hvis det begynner å brenne, eller det skjer en ulykke som kan spores tilbake til elektriske feil, kan du risikere at forsikringsselskapet reduserer erstatningen din.

For å finne slike feil trenger du fagfolk. Som din lokale elektriker i Oppland kan i hjelpe deg med vår kompetanse, slik at du kan være trygg på at ditt elektriske anlegg er i orden.

Privatkunder

Vi er en elektriker i Oppland som tar på oss alt av tradisjonell elektroinstallasjon i din bolig. Nesten halvparten av branner i norske boliger er på en eller annen måte knyttet til elektrisitet. En av hovedårsakene til brann er feil bruk av apparater eller feil på det elektriske anlegget.

For å sikre at det ikke er feil på ditt elektriske anlegg kan våre elektrikere foreta en sjekk av ditt sikringsskap. En el-kontroll bør utføres ved jevne mellomrom. Vi sikrer at alle koblinger er stramme og jordet. Som din lokale elektriker i Oppland hjelper vi deg også med renoveringen av ditt hus. Snakk med en elektriker allerede i planleggingen, så får du en optimal løsning tilpasset din bolig og dine behov.

Bedrifter

Er din bedrift på jakt etter en elektriker i Oppland? Jevnaker Elektriske tar også på oss oppdrag på arbeidsplassen din. Vi har lang og omfattende erfaring fra store og krevende prosjekter innen næring og industri. Våre oppdrag spenner seg fra næringsvirksomhet, større industrikunder og statlig virksomhet.

Vår elektriker i Oppland tilbyr deg en rekke tjenester, enten alene eller sammen med våre underleverandører. Vi hjelper deg med å installere nye elektriske anlegg eller foreta en rehabilitering av gamle. Vi gjennomfører også internkontroll og vedlikeholdsarbeid av elektriske systemer. I tillegg kan vi sikre arbeidsplassen tilstrekkelig ved å sette opp brannvarslingsanlegg, brannsikring og riktig nødlys for byggets rømningsveier.

Vi er en elektriker i Oppland som gir deg en ekstra sikkerhet både i hjemmet og på arbeidsplassen. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med ditt elektriske anlegg.