Ser du etter etter en profesjonell elektriker på Gran? Vi i Jevnaker Elektriske utfører de fleste elektriske oppdrag og er et naturlig valg for deg som ønsker kompetanse og trygghet.

Alle elektrikere i Jevnaker Elektriske er faglærte. Det vil si at de har formell fagutdanning i henhold til lov om fagopplæring i arbeidslivet og er kvalifiserte til å selvstendig installere og reparere elektriske anlegg og elektrisk utstyr. Vår elektriker på Gran ønsker å gi deg mer enn en følelse av trygghet. Vi gir deg Trygghetsgaranti.

Service og vedlikehold

Nesten halvparten av branner i norske boliger er på en eller annen måte knyttet til elektrisitet. Vanlige årsaker til brann er feil bruk av apparater, feil eller mangler på apparater eller feil i det elektriske anlegget. Sistnevnte er ikke så lett å oppdage med det blotte øyet, derfor trenger man faghjelp. Det er kanskje ikke alle som er klar over det, men det er faktisk huseiers ansvar  å sørge for at det elektriske anlegget er i orden.

Vår elektriker på Gran kan hjelpe deg med å foreta en el-sjekk av det elektriske anlegget. Dette sikrer både potensielle brannfarer, men vil også forebygge større skader over tid. I tillegg kan service og vedlikehold av det elektriske anlegget hjelpe deg til å effektivisere strømbruken i hjemmet. Kanskje trenger du å bytte ut noen komponenter som er utdaterte? Eller kanskje anlegget ditt ikke er optimalt for familiens strømbruk? Vår elektriker på Gran kan gi deg gode råd om sikkerhet og energieffektivisering. Ikke bare øker det sikkerheten, det kan også redusere høye strømregninger.

Installasjon av smarthusløsninger

Vår elektriker på Gran kan også hjelpe deg med å installere smarthusløsninger i ditt hjem. En smarthusløsning gir deg økt komfort i hjemmet, men kan også redusere unødvendig strømbruk. Kanskje liker du å sove i svalt rom, mens du på dagtid vil ha det varmt? Med en smarthusløsning kan du stille inn varme, lys og lyd etter dine behov. Dermed slipper du å huske på å skru av strøm hver gang du går ut av et rom.

Våre elektriker på Gran tilbyr smarthusløsninger fra xComfort, KNX og Funkbus. Dette er trådløse systemer som enkelt kan styres fra smarttelefonen eller nettbrettet. Slik får du hele det elektriske anlegget samlet på en enhet. Du kan også installere adgangskontroll og brannvern som en del av smarthusløsningen, noe som gir deg en totalpakke på alle elektriske elementer i huset.

Nytt sikringsskap

Sikringsskapet er hjemmet for husets elektriske anlegg. Herfra skal alle elektriske installasjoner styres og overvåkes på en trygg og sikker måte. Som din lokale elektriker på Gran kan vi hjelpe deg å installere nytt sikringsskap dersom det gamle er utdatert. I dag er automatiske sikringsskap utstyrt med automatsikringer som standard. Disse er mye tryggere enn de gamle sikringene. Du trenger bare “knipse” dem på og trenger ikke lengre bekymre deg for støt, hvilken sikring som er gått eller ha et reservelager av sikringer.

Noe sikringsskap er også utstyrt med en jordfeilbryter på strømkursene. Dette gir beskyttelse mot elektriske støt og brann og det er også lettere å finne hvor feilen på det elektriske anlegget er. I dag er det pålagt med jordfeilbrytere og overspenningsvern i alle boliger. Kontakt vår elektriker på Gran dersom det er på tide å erstatte ditt gamle sikringsskap.

Vårt mål som din lokale elektriker på Gran er å sørge trygghet for alle våre kunder. Kontakt oss gjerne i dag dersom du trenger hjelp til ditt elektriske anlegg.