Har du behov for en elektriker på Lunner? jevnaker Elektriske har lang erfaring og solid kompetanse på de fleste elektriske oppdrag.

Vi holder til på Jevnaker, i nærheten av Lunner. Alle våre elektrikere er faglærte og mer enn godt kvalifisert til å utføre elektroinstallasjoner i næringsbygg, industri og privatboliger. Vi er derfor et naturlig valg når du har behov for en elektriker på Lunner.

Vår elektriker på Lunner utfører følgende oppdrag:

  • Service/vedlikehold
  • Installasjoner av nytt elektrisk anlegg
  • Brannsikring
  • Rehabilitering av gamle anlegg
  • Belysning
  • Styringssystemer
  • Varmeanlegg

Kjøkken

Kjøkkenet er for mange det sosiale møterommet. Her lages det ikke bare mat, kjøkkenet er også rommet hvor barna gjør lekser, man jobber hjemmefra og ikke minst tilbringer tid sammen med familie og venner. Rommet trenger derfor godt lys. Behovet for belysning og stikkontakter varierer etter størrelse og bruk, derfor er det både fornuftig og økonomisk å tenke gjennom hvilke behov din familie har før du pusser opp. Som din elektriker på Lunner kan vi hjelpe med å finne de optimale løsningene for deg.

Et kjøkken består av mange områder og krever derfor også ulik belysning. Over spisebordet vil man gjerne ha muligheten til å dempe lysstyrke etter stemning. Samtidig bør det være mulighet til å skru lyseffekten opp når man skulle bruke kjøkkenbordet til arbeidsbenken. Over benken bør være sterkt lys slik at du ser hva du holder på med. Dette lyset bør kobles til en egen bryter eller dimmer, slik at det kan slås av eller reguleres når det er tid for sosialt samvær.

På et kjøkken er det også mange brannfarer. Dette bør du også ta med i betraktning når kjøkkenet skal pusses opp. en komfyrvakt med varmeføler gir deg trygghet for at sikkerheten ivaretas. Den skrur automatisk av komfyren dersom man skulle glemme det selv. Kontakt gjerne vår elektriker på Lunner for befaring før du starter oppussingsprosjektet.

Baderom

Også badet er et rom som benyttes av hele familien. Siden rommet benyttes av folk i alle aldre, har det også ulike behov for lys. En 40-åring trenger for eksempel dobbelt så mye lys som en 20-åring. Mulighet for lysregulering er derfor like viktig her som for kjøkkenet. Er du usikker på hvilken løsning du skal velge, kan du kontakte vår elektriker på Lunner for gode råd. Husk at all rehabilitering og oppussing skal følge forskriftene for installasjon av elektrisk materiell på baderom. All installasjon må foretas av en autorisert installatør.

Stue/multirom

Ved siden av kjøkkenet, er stuen samlingspunktet for familien i huset. Også dette rommet krever ulik belysning til ulike formål. Med skjult installasjon i vegger og tak blir lyd- og bildeanlegget en integrert del av boligen din. Et slikt system gir deg fleksibilitet og mange smarte muligheter. Du kan for eksempel høre musikk og radio i alle rom fra samme anlegg.

Enkle betjeningsenheter som fjernkontroll eller et veggmontert display gir deg muligheten til å styre lyden og bildene i ett rom, eller flere rom samtidig. Kontakt vår elektriker på Lunner for å høre mer om dine muligheter. En slik investering vil også holde seg langt bedre enn tilsvarende investering i et stereoanlegg. I tillegg vil et slit multirom gi deg en verdiøkning på boligen.

Trenger du hjelp fra en profesjonell og effektiv elektriker på Lunner. Kontakt oss gjerne i dag for en befaring eller råd om elektriske løsninger.