Har du behov for en effektiv elektriker på Ringerike? Jevnaker Elektriske har lang erfaring og utfører de fleste oppdrag for privat- og bedriftskunder.

Vi holder til i Jevnaker, men jobber også på Hadeland, Ringerike og Oslo og omegn. Alle våre elektrikere er faglærte. Det vil si at de har formell fagutdanning i henhold til lov om fagopplæring i arbeidslivet og er kvalifiserte til å selvstendig installere og reparere elektriske anlegg og elektrisk utstyr. Vi er din elektriker på Ringerike når du trenger det!

Privatkunder

Som din lokale elektriker på Ringerike utfører vi de fleste oppdrag for økt sikkerhet og komfort i hjemmet. Med vår solide kompetanse er vi et naturlig valg når du skal pusse opp, installere smarthusløsninger, ha service på det elektriske anlegget eller bytte sikringsskap.

Fastelektriker

Det er ditt ansvar som huseier å sørge for at det elektriske anlegget i hjemmet til enhver tid er forskriftsmessig stand. Å ha jevnlig service på det elektriske anlegget er en billig sikkerhet for deg og familien. Mange av branntilfellene i Norge starter nettopp i det elektriske anlegget. Men det er ikke alltid lett å se om det er noe galt med det blotte øyet. Til det trenger man faglærte.

Med en Fast-avtale hos vår elektriker på Ringerike kan du være trygg på at det elektriske anlegget er i orden, både i dag og i fremtiden. Fordelen med en fastelektriker er at han kjenner det elektriske anlegget hjemme hos deg. I tillegg har han dokumentasjon på alt som er gjort med anlegget, noe som er verdifullt i forhold til forsikringsutbetaling dersom noe skulle skje. Når du inngår en fastavtale hos oss, vil en av våre elektrikere komme hjem til deg å foreta en el-sjekk. Det innebærer at hele det elektriske anlegget blir nøye gjennomgått. Etter at sjekken er gjennomført får du en sjekkliste som viser hva som er i orden og hva som eventuelt må fikses.

El-sjekk

En grundig sjekk av ditt elektriske anlegg kan være en billig forsikring mot alvorlige hendelser. Feil på det elektriske anlegget kan gjøre stor skade og er en stor risiko for brannutvikling. En el-sjekk vil avdekke slike feil, slik at du kan gjøre forebyggende tiltak.

Med en el-sjekk fra vår elektriker på Ringerike kan du også redusere strømkostnader. Mange ganger er det enkle tiltak som skal til for å få lavere regninger. Våre elektrikere kan gi de råd om hvordan du kan få bedre kontroll på energibruken ved å styre varme, vann og lys. Et godt alternativ i dag kan være å installere en smarthusløsning. Da kan du stille inn varme, lys og strøm etter behov, noe som kan redusere unødvendig strømbruk betraktelig. Kontakt vår elektriker på Ringerike hvis du ønsker å vite mer om hvordan en smarthusløsning kan være et godt alternativ for deg.

Boligmappa.no

Vår elektriker på Ringerike benytter seg av lagring på nett av all dokumentasjon. Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett. Dette er en digital lagringsplass som samler viktig dokumentasjon fra offentlige registre, håndverkere og boligeiere. Dermed får du alt på ett sted. Serviceheftet følger boligen og er tilgjengelig til enhver tid for den som er registrert som eier. Det er gratis å registrere seg på Boligmappa.no og pålogging skjer ved bruk av BankID. Dersom du er registrert på boligmappa.no, kan vi legge ut dokumentasjon etter gjennomførte jobber her.

Bedriftskunder

Vi har lang og omfattende erfaring fra store og krevende prosjekter innen næring og industri. Våre oppdrag spenner seg fra privat næringsvirksomhet og større industrikunder, til offentlig og statlig virksomhet. Vår elektriker på Ringerike har kompetanse på både svakstrøm- og sterkstrømanlegg.

Vi tilbyr følgende tjenester, alene eller sammen med våre underleverandører:

  • Industri
  • Nye anlegg
  • Rehabilitering av gamle anlegg
  • Internkontroll
  • Service/vedlikehold
  • Varmeanlegg: elektrisk, varmepumper og kjøling
  • Brannsikring, brannvarslingsanlegg og nødlysanlegg
  • Belysningsanlegg: effektbelysning, LED-styringssystemer
  • Styringssystemer: trådløse og kablede løsninger for varme, lys og energieffektivisering
  • Serviceoppdrag for bedrift/næring

Behov for en elektriker på Ringerike? Vi kan vårt fag og hjelper deg mer enn gjerne med å finne optimale løsninger for ditt elektriske anlegg. Kontakt oss i dag!